Ben je toch niet tevreden over een product? Dan kun je het product natuurlijk altijd retourneren. Dit is mogelijk tot 14 dagen na het ontvangen van jou product(en). Na het verstrijken van deze zichttermijn is de koopovereenkomst definitief en kun je niet meer retourneren.
Retourneren is alleen mogelijk indien het product/de producten in de originele verpakking zitten en ‘ongebruikt’ zijn. Indien je een product wilt retourneren laat ons dat van te voren altijd weten via het volgende email adres: info@funhunters.eu of via het contactformulier

Vermeldt hierbij welke producten je wilt retourneren, het referentie/ordernummer, de reden waarom je het product wilt retourneren en het bankrekeningnummer waar wij het bedrag op kunnen terugstorten. De kosten van het retour sturen zijn voor de koper. Je dient het bewijs van retourzending te bewaren voor het geval de terugzending zoek raakt.

Wanneer wij de producten retour hebben ontvangen ontvang je het aankoopbedrag binnen 1 – 5 werkdagen retour op je bankrekening.