Voorwaarden
Er is sprake van een overeenkomst als door de koper (klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (Funhunters) om een of meerdere producten te leveren. We spreken dan over een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand). De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten tussen Funhunters en de afnemer. Wanneer je een bestelling plaatst geef je aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Funhunters.

Prijzen
Prijzen die op de site staan van Funhunters zijn vaste prijzen, hierover kan niet onderhandeld worden. Alle prijzen zijn per stuk tenzij anders vermeld. Prijswijzingen kunnen voorkomen. Je vindt de meest actuele prijzen altijd op www.funhunters.nl. Voor de gevolgen van druk- en typefouten aanvaarden Funhunters geen aansprakelijkheid.
Omdat Funhunters met veel tweedehands producten handeld valt dit onder de marge-regeling. Dit beteken dat hier GEEN BTW bij inbegrepen zit. Deze prijzen zijn dus in Euro’s, zonder BTW en exclusief verzendkosten.

Voor nieuwe producten geldt: de prijzen worden vermeld in euro’s en exclusief verzendkosten.

Kortingscode


Funhunters geeft af en toe kortingscodes via social media en de nieuwsbrief. Hier valt niet over te onderhandelen en zijn alleen gelding tot en met de vermelde vervaldatum.

Betaling
Nadat je een bestelling hebt geplaatst en betaald ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden.
Er kan op de volgende manieren worden betaalt:

  • IDeal
  • PayPal (+ 2,99%)
  • Sepa Bank Transfer
  • Klarna Pay Later (+ € 1.49)
  • Bancontact
  • SOFORT banking
  • Giropay

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. In de meeste gevallen gaan de artikelen die voor 16.00 besteld zijn dezelfde werkdag nog op de post. Dit is echter niet altijd haalbaar en daarom geeft Funhunters geen ‘vandaag besteld, morgen in huis’ garantie. Funhunters wil namelijk niemand teleurstellen. Pakketten worden verzonden met PostNL en doorgaans binnen 1 – 3 werkdagen afgeleverd.

Verzending
Voor het bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van artikelsoort en gewicht conform de tarieven van PostNL, onderstaande tarieven zijn alleen geldig binnen Nederland.

 Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorradig is. In dat geval ontvangt u daarover zo spoedig mogelijk bericht en houdt Funhunters je bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt je ook bericht en komt je bestelling te vervallen en krijg je het aankoop bedrag terug.

Verzendkosten:

Pakketpost Nederland: €6,95
Voor de verzendkosten geldt een standaard tarief. Boven een bestelbedrag van €75 is de verzending gratis (Binnen Nederland). De pakketjes zullen altijd worden verzonden via PostNL. Ook krijgt iedere bestelling een eigen Track&Trace code. Deze zal via de mail worden verzonden naar de klant, hiermee kan de bestelling worden gevolgd tijdens de verzending.

Austria €14,95 3-6 business days
Belgium €9,95 1-3 werkdagen business days
Czech Republic €16,95 3-7 business days
Denmark €14,95 2-4 business days
Finland €18,95 3-7 business days
France €14,95 2-5 business days
Germany €9,95 1-4 business days
Luxembourgh €11,95 1-3 business days
Ireland €18,95 2-5 business days
Italy €14,95 2-6 business days
Poland €18,95 2-5 business days
Portugal €17,95 3-6 business days
Spain €15,95 3-6 business days
Sweden €19,95 2-6 business days
United Kingdom (in EU) €11,95 2-5 business days

Retour
Wil je iets retourneren? Dat is geen probleem. Je heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, want dat is het wettelijke zichttermijn. In deze periode kun je jouw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking retour sturen. Indien je besluit de bestelling retour te sturen, zijn de kosten voor het versturen voor eigen rekening. Je dient het artikel eerst als retour aan te melden via info@funhunters.nl.

Wanneer Funhunters de retourzending bevestigd, kun je het artikel terugsturen. Funhunters behoudt zich het recht voor om in geval van door jou veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen kosten in rekening te brengen. Indien het artikel in goede staat retour is ontvangen, wordt het bedrag van het product/producten binnen 1 – 5 werkdagen aan je terug betaald.

Garantie
Funhunters handeld voornamelijk in tweedehands Funko pop! Figuren. Deze worden verkregen vanuit heel Europa. Hierdoor worden deze niet als ‘nieuw’ verkocht en vallen dus niet onder garantie. De schade die eventueel al aanwezig is word duidelijk bij het product vermeld. Hierdoor is het ook niet mogelijk om deze schade op Funhunters te verhalen.

Op alle nieuwe producten garandeert Funhunters dat elk artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Als een klacht gegrond is, komen de verzendkosten voor de rekening van Funhunters. Funhunters stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en/of verzenden.
 Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig onderhoud, of als deze slijtage als normaal kan worden beschouwd. Schoonmaken en gebruiksfouten valt buiten de garantie.
Ook in de volgende gevallen kunt u geen aanspraak maken op de garantie:
– Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht (al dan niet ter reparatie) door derden.
– Bij oververhitting door centrale of andere verwarming.
– Bij blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte, koude of droogte.
– Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid.
– Bij invloeden van buiten af (zoals blikseminslag, stroomuitval,
natuurrampen etcetera).
– Als je in gebreke blijft en niet aan je verplichtingen voldoet.

Identiteit van de ondernemer:

Funhunters
Jan Willem Frisostraat 2
9076DB Sint-Annaparochie
Nederland

E-mailadres: info@funhunters.nl
Telefoonnummer: (+31)0642605998
KvK-nummer: 65306732
Ingeschreven bij KVK kantoor Leeuwarden
BTW-identificatienummer: NL002325518B04

IBAN: NL26RABO 0158 0304 35
BIC: RABONL2U

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Funhunters gebruikt worden. Alle rechten zijn voorbehouden aan: Funhunters