We doen ons best om onze Pop-dozen nauwkeurig te beoordelen, zodat je weet hoe je Pop en zijn doos eruit kunnen zien. Beoordeling is uiteraard subjectief en niet iedereen zal de dingen op dezelfde manier zien, dus als je een Pop van ons koopt en het niet eens bent met onze conditie, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om dingen goed te maken. We zijn pas blij als jij dat bent. Dat gezegd hebbende, zouden de meeste verzamelaars ons als zeer conservatief beschouwen als het gaat om het sorteren van dozen. Onze 8 kan bijvoorbeeld veel lijken op wat de meeste een 9 (of zelfs 10) zouden overwegen. Onderaan de pagina staan ​​visuele hulpmiddelen die u voorbeelden laten zien van wat wij beschouwen als kleine, matige en ernstige fouten. Houd er rekening mee dat we alleen de doos beoordelen en niet de daadwerkelijke Pop zelf. Veel pops kunnen verffouten van de fabriek vertonen; dit houden we niet in onze beoordelingsschaal.

Dit is een algemene gids voor hoe elk cijfer eruit zal zien en de schade die we zoeken. Als we een pop beoordelen met een half cijfer (voorbeeld: 7.5 / 10), betekent dit dat het fouten heeft die het als een 7 kwalificeren, maar in onze ogen presenteert het beter dan het technische cijfer: 10 – We zullen een pop nooit een perfecte 10 noemen, dus een 9,5 is het hoogste cijfer dat een pop op onze schaal kan krijgen.

9 – Een pop die bijna perfect is. Een 9 toont alleen 1 of 2 nauwelijks waarneembare gebreken die alleen zichtbaar zijn bij nauwkeurige inspectie.

8 – De doos zal zeer presentabel zijn en zeer weinig slijtage vertonen. De doos kan 1 tot 3 kleine gebreken vertonen.

7 – De schade aan een 7 zal veel meer merkbaar zijn, maar de Pop zal nog steeds goed presenteren. De doos kan 1 tot 3 matige fouten vertonen.

6 – De doos kan 3+ matige en / of 1 ernstige fout vertonen. 6 is het niveau waarop de gebreken op de doos duidelijker beginnen te worden en de visuele presentatie in het gedrang komt.

5 – Dit is waar dingen lelijk beginnen te worden. Een 5 zal 2 of meer ernstige tekortkomingen hebben maar toch enigszins presentabel zijn.

** Het is zeldzaam dat we een pop lager dan 5 beoordelen. Als we de doos als een 4 of lager beschouwen, zullen we deze meestal uit de doos halen en verkopen als ‘Out-of-Box’.

*** Er is altijd een element van oordeel betrokken bij het beoordelen van de toestand van Pops. Het staatscijfer dat we geven voor een bepaalde pop is onze mening, niet meer en niet minder. Begrijp alsjeblieft dat dit geen exacte wetenschap is, maar we doen ons best om consistent te zijn als het gaat om conditierangen.

Een opmerking over de conditie: we doen ons best om onze Pops nauwkeurig te beoordelen, zodat je weet hoe je Pop en zijn doos eruit moeten zien. Pops vermeld als een 8 van de 10 of beter kunnen naar verwachting in het ergste geval zeer kleine plankslijtage hebben, en op zijn best perfect mint. Beoordeling is subjectief en niet iedereen zal dingen op dezelfde manier zien, daarom hebben we een geen vragen gesteld retourbeleid voor alle producten.

** Wettelijke disclaimer: alle pops zijn door ons op de secundaire markt gekocht en niet rechtstreeks via Funko. Daarom worden ze verkocht zoals gebruikt.